Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці нагородили кращих діячів міста

В Новій Каховці з нагоди святкування Дня міста відзначили жителів міста, які зробили вагомий вклад у розвиток культури та інфрастуктири у населеному пункті.

а Подяка міського голови була оголошена – колективу ПМП «Віра» – за багатолітню сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок в реалізацію проектів покращення благоустрою та в розвиток інфраструктури Нової Каховки і області, активну участь в реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку Новокаховської ОТГ.

За добросовісну працю і надання якісних послуг мешканцям та гостям міста, вагомий внесок у забезпечення якісного благоустрою міських територій нагородили підприємців міста.

За вагомий внесок в розвиток виставково-ярмаркової діяльності, підвищення туристичної привабливості Нової Каховки, налагодження ділових та партнерських стосунків, активну життєву позицію Володимир Коваленко вручив Подяку голові ГО «Агенція регіонального розвитку ТОТГ» Павлу Ярмію.

Цінні подарунки міський голова вручив цінні подарунки працівникам різних галузей, зокрема переможцям у номінаціях “Промисловість”, “Сільське, рибне та водне господарство”, “Комунальні підприємства”.

Грошові винагороди розміром 5 тис. грн. отримали голови ОСББ, які сприяли покращенню житлових умов міста.

До переліку нагороджених потрапили спортсмени, які прославляли регіон на міжнародних змаганнях, освітяни, які за рахунок своєї творчої педагогічної діяльності готують молоду еліту для України. Відзначили і неоціненну працю медиків.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу естетичного виховання молоді, творчі здобутки, пропаганду музичного мистецтва та з нагоди 25-річчя з дня заснування колективу Володимир Коваленко нагородив цінним подарунком Народний аматорський ансамбль скрипалів «Ренесанс» КЗ «Новокаховська дитяча школа мистецтв».

Ознайомитися з повним переліком нагороджених можна за посиланням: 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=416254979028989&id=366060944048393&__tn__=-R

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН