Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

54 рятувальники Херсонщини отримали нагороди

20 серпня в адміністративній будівлі Головного управління ДСНС області відбувся урочистий захід, присвячений Дню Державного Прапора та 30-ій річниці Дня Незалежності України. 

У заході взяли участь керівництво та особовий склад рятувального відомства,  представники органів влади та місцевого самоврядування, а саме перший заступник Голови Херсонської облдержадміністрації Микола Якименко та в. о. заступника міського голови Сергій Циганок.  

Після хвилини мовчання за полеглими за незалежність України розпочалась церемонія вручення нагород та спеціальних звань. 

Слід зазначити, що в цей день 54-ри рятувальники Херсонщини отримали нагороди – 15 представників обласної ДСНС отримали відзнаки від Херсонської ОДА, облради, МВС та ДСНС України, а 39 – первинні та чергові спеціальні звання – від молодшого лейтенанта служби цивільного захисту до полковника служби цивільного захисту. 

Начальник Головного управління Андрій Павленко щиро подякував всім за гідну службу в ім’я народу України, зазначивши, що йому надзвичайно приємно, що  заохочено таку велику кількість співробітників Служби 101 Херсонщини. 

ГУ ДСНС України у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН