Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Школі гуманітарної праці проводять ремонтні роботи (відео)

Для дітей літні канікули це – можливість відпочити, а для працівників освітніх закладів – це час, коли можна підготувати все до наступного навчального року. Проте для закладу освіту літо – час для підготовки. Зараз у закладі проводять ремонт.

“Школа гуманітарної праці” Херсонської обласної ради для забезпечення освітніх послуг має декілька корпусів, в яких комплексно та ґрунтовно проходять нині ремонти, як у класах, так і в побутових приміщеннях загального користування. На території споруди початкової школи та дошкільної освіти оновлюються і декорації на стінах, й ігрові майданчики, аби дітлашні було – цікаво, захопливо і яскраво проводити тут час та навчатись.

Влада Сєра – заступник директора з навчальної роботи розповіла:

“Глобально виконані всі ремонтні та будівельні роботи, зроблений капітальний ремонт покрівлі, підготували два приміщення для перших класів, зробили ремонт, постелили новий лінолеум, а найголовніше та найцікавіше придбали дві нові мультимедійні дошки, що дуже цікаво під час занять”.

У корпусі по вулиці Молодіжній, так навчаються учні середніх та старших класів, роботи розпочалися ще на початку літніх канікул, бо в закладі роблять все можливе, аби діти навчалися в комфортних, і безпечних умовах. Цій будівлі вже понад 70 років, при плановому огляді будівлі установлено, що виникла аварійна ситуація на 3 поверсі – прогнулася підлога майже на 7 см. Будівельники взялися її ліквідовувати, і знову вже обвалилася стеля на 2 поверсі. Нині роботи активно ведуться, аби діти прийшли навчатися у відремонтовані та затишні класи.

У спортивному залі теж проводяться роботи з облаштування нового, додаткового, протипожежного виходу, який робиться на вимогу ДСНС.

Школа робить все можливе, аби створити європейські умови. Влада Сєра додала:

” Ми дуже раді бачити наших дітей першого вересня, готуємо свято. І хочу сказати, що наступний навчальний рік – це ювілейний рік нашої школи – ми відзначаємо 30 років, тому раді бачити всіх вас !”

Тож вже скоро ремонтно-будівельні роботи закінчаться, а школа гостинно відчинить свої двері перед учнями, які відпочили під час літніх канікул.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН