Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська громада готується до відзначення Дня Прапора і 30-річчя Незалежності України

Відбулося засідання оргкомітету. Затверджено заходи святкування. Місто прикрасять вітальними розтяжками, банерами. Будуть оновлені державні прапори на будівлях і територіях адміністративних установ та організацій. З нагоди свят на офіційному сайті міста та у ЗМІ будуть висвітлені матеріали про історію становлення державності, про цікаві події в громаді за період незалежної України. В населених пунктах громади буде проведено заходи з благоустрою, впорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників та пам’ятних знаків та місць поховань загиблих учасників АТО/ООС.

23 серпня в Новій Каховці відбудеться церемонія урочистого підняття Прапора України. Для цього будуть запрошені молоді новокаховчани, які відзначилися особливими успіхами в різних галузях. Традиційно пройде урочисте вручення паспортів юним громадянам України.

24 серпня пройдуть святкові заходи, урочиста церемонія нагородження новокаховчан за особливі професійні успіхи та вручення їм відзнак і подарунків, порадує глядачів святковий концерт. В заходах візьмуть участь почесні гості, керівництво громади, військові, представники трудових, творчих колективів, громадських організацій, старости та мешканці старостинських округів. Релігійним організаціям пропонують провести 24 серпня молебні за Україну.

На центральній площі Нової Каховки буде встановлено велику сцену та 2 мінісцени. У святковому концерті візьмуть участь аматорські колективи і заклади культури, а також запрошені артисти. У парковій зоні будуть організовані виставки майстрів, майстер-класи, фотозони, пленер художників, готується дитяча програма, музичний супровід, козацька локація. В музейних закладах міста пройдуть дні відкритих дверей. Святкові заходи відбудуться в усіх населених пунктах громади. Насиченою буде спортивна програма, яка триватиме 23 і 24 серпня.

Тож готуйтеся до відзначення свят! Одягайте українську вишиванку! Приходьте на міські заходи всією родиною! На вас чекають! Свято запропонує цікаві позитивні моменти для кожного!

Радіо Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН