Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховських будівельників привітали зі святом

Вітання очільника громади Володимира Коваленка розмістили у соціальних мережах.

8 СЕРПНЯ – ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА УКРАЇНИ
ПРИВІТАННЯ БУДІВЕЛЬНИКАМ НОВОКАХОВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА КОВАЛЕНКА
ШАНОВНІ БУДІВЕЛЬНИКИ!

Ви – щасливі люди, бо ви – творці! Ваше професійне свято – це свято справжніх чоловіків та жінок, істинних трудівників. Саме ваша праця – запорука комфорту і затишку українців.

Кожна будівля починається із задуму творчих, талановитих людей, які щиро вірять у втілення мрії в реальність. А далі – проєкти, які проходять непростий шлях від обговорення – до народження нової споруди. На цьому шляху ви долаєте непрості сходинки, але все це – заради нового об’єкту, який роками, століттями буде потрібний людям.

Нині новокаховчани пишаються унікальними спорудами зодчих минулих десятиріч, які є окрасою нашого краю, з повагою ставляться до культурної спадщини, прагнучи зберегти унікальні пам’ятки для нащадків. А ви продовжуєте ці традиції, даруючи громаді нові сучасні будівлі, щоб затишними і неповторними ставали вулиці і площі.

З почуттям глибокої вдячності за ваш внесок в розбудову рідного краю бажаю вам нових проєктів і їх успішного втілення. Нехай фортуна супроводжує вас у всіх починаннях!

Бажаю наполегливо і вдумливо закладати фундамент безхмарного щастя, зводити стіни фінансового благополуччя, проектувати втілення бажань і жваво освоювати технологічні процеси особистісного зростання. Миру, здоров’я, злагоди і затишку вам та вашим родинам.

З повагою міський голова Володимир КОВАЛЕНКО

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН