Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомий перевізник Нової Каховки відзначив ювілей діяльності

Про це розповіли на сторінці міської ради у соціальних мережах, – передає “Український південь”:

Пасажирське комунальне підприємство «Автоцентр», лідер пасажирських перевезень Новокаховської громади, відзначає двадцяту річницю від дня створення. Вітаємо!

05 грудня, пасажирське комунальне підприємство «Автоцентр», лідер пасажирських перевезень у Новій Каховці, відзначає двадцяту річницю від дня створення підприємства.

Рівно двадцять років тому у просторі громадського транспорту Новокаховської громади з’явилось нове підприємство. В зв’язку з відмовою ВАТ «Новокаховське АТП 16507» здійснювати перевезення пасажирів пільгових категорій, гостро постала проблема забезпечення транспортних послуг на території Новокаховської міської ради. Згідно з рішенням міської ради від 26 жовтня 2001 року № 407 було створене комунальне підприємство по наданню послуг пасажирським автомобільним транспортом. За кошти міської громади були куплені перші 5 автобусів великої місткості. В далекому 2001 році підприємство під керівництвом директора Ружицького Володимира Йосиповича починало свою роботу з обслуговування 2 міських та 3 приміських автобусних маршрутів.

20 років – великий термін, за який ви зарекомендували себе як серйозне і відповідальне підприємство. За час кількість маршрутів, які ви обслуговуєте, зросла до 14, на балансі підприємства знаходиться 11 власних автобусів, оновлюється автобусний парк. На маршрутах курсують 4 нові автобуси, пристосовані для перевезення осіб з обмеженими можливостями. Впродовж цих років виріс кадровий потенціал підприємства, перевезення пасажирів здійснюють водії 1 та 2 класу з великим досвідом роботи, управління здійснюють висококваліфіковані інженерно-технічні працівники. Комунальне підприємство щороку перевозить мільйони пасажирів в усі населені пункти Новокаховської міської громади.

Шановні працівники пасажирського комунального підприємства «Автоцентр»! Прийміть щиру вдячність за Вашу сумлінну працю, наполегливість, високий професійний рівень, виняткову самовіддачу та результативність у виконанні своїх фахових обов’язків. Щиро бажаємо всьому колективу міцного здоров’я, добробуту, безупинного руху до успіхів, наснаги, оптимізму, впевненості у майбутньому, натхнення в щоденній праці, реалізації творчих планів, нових здобутків, блискучих ідей та реальних можливостей для їхнього втілення, подальшої безаварійної роботи! Хай Вам щастить на нелегкому й почесному професійному шляху!

Міський голова Володимир Коваленко,

перший заступник міського голови Олег Тарабака,

керівники комунальних підприємств міста

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН