Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці за водопостачання заборгували близько 90 млн гривень

Така заборгованість перед Херсонводоканалом склалася станом на 1 липня, повідомляє Український Південь з посиланням на допис комунального підприємства:

– На жаль, сьогодні не всі споживачі, користуючись послугами водопостачання та водовідведення, своєчасно оплачують спожиті послуги. Станом на 01.07.2021 населення міста заборгувало Водоканалу 85 628 тис. грн. Тому кожен сумлінний платник виступає заручником боржників, бо нестача коштів ставить під загрозу роботу всього підприємства в цілому.

Але Водоканал не допустить перебоїв у подачі води. Незважаючи на обмеження, пов’язані з COVID – 19, відділ по роботі з боржниками служби обліку та реалізації послуг не припиняє свою роботу. На офіційному сайті підприємства можна ознайомитися з реєстром боржників. Фахівцями відділу по роботі з боржниками Любов’ю КРИВЕНКО, Андрієм КАЛНАУЗОМ, Павлом ХАРІНИМ, Олегом ВАСИЛЬЄВИМ, Андрієм КОЧЕРЕЖКОМ, Валерієм ДІОРДІЦЕЮ виконуються роботи, спрямовані на скорочення заборгованості споживачів, договори реструктуризації укладаються навіть безпосередньо з виїздом на адресу споживача.

Станом на 01.08.2021 з початку року укладено 868 договорів реструктуризації на загальну суму боргу 10663,64 тис. грн. Своєчасне отримування коштів за надані населенню послуги для Водоканалу вкрай важливе. Від цього залежить стабільна робота підприємства, а як наслідок, безперебійне цілодобове забезпечення споживачів якісною водою.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН