Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні Водоканал розпочав дезінфекцію резервуарів чистої води

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Щорічне планове чищення 14 резервуарів чистої води (РЧВ), загальним об’ємом 41,9 тис.м3, відповідно до розділу 8 «Правил технічної експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених пунктів України», виконується з 10 січня по 11 березня 2022 року по місту Херсону та 13-14 квітня 2022 року в мікрорайоні «Корабел». Планове чищення резервуарів питної води насосних станцій водопроводу проводиться щорічно у січні–квітні: контроль герметичності резервуарів, їх ремонт і дезінфекція, перевірка усіх трубопроводів, запірної арматури. Це дозволяє підтримувати необхідний санітарно-гігієнічний рівень гідротехнічних споруд, контролювати органолептичні та бактеріологічні показники питної води і забезпечувати мешканців м.Херсона якісним водопостачанням.

Довідка. Резервуари чистої води (РЧВ) призначені для забезпечення належного режиму роботи насосних станцій та зберігання запасів чистої води для потреб споживачів».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН