Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Екскерівнику Херсонського Водоканалу присвоїли звання “Почесний громадянин міста Херсона”

На пленарному засіданні IX сесії Херсонської міської ради VІІІ скликання більшістю депутатів було ухвалено рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Херсона» за вагомі трудові здобутки, професіоналізм, вагомий особистий внесок у становлення Херсонського водоканалу та житлово-комунальної сфери міста Херсона колишньому директору Херсонського Водоканалу КАБАЧЕНКУ Юрію Петровичу.

Мало кому відомі правила проходження процедури присвоєння почесного звання  від подання документів на розгляд до прийняття рішення депутатами міської ради.  Так, перед поданням  кандидатури  Ю.П. КАБАЧЕНКА для присвоєння звання «Почесний громадянин міста Херсона»,  працівниками, керівниками та профспілковим комітетом підприємства була ретельно розроблена програма підготовки, зібрана необхідна інформація, підготовлені відповідні документ.

Юрій Петрович завжди  у вирі новин та досягнень підприємства. Цього року ветеран спілкувався з молодими фахівцями підприємства у форматі «Зустріч без краваток». Колишній директор був почесним гостем на відкритті арт-обєкта «Водопровідна засувка» в переддень святкування 30-річчя незалежності України. Присутні на заході заступник міського голови Володимир ПЕПЕЛЬ та депутат міської ради Юрій РОЖКОВ тепло привітали досвідченого Водоканалівця, який  був розчулений до сліз від  загальної уваги та корисного подарунка Юрія Геннадійовича.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН