Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перший дитячий будинок сімейного типу Бериславщини відзначив свою 15 річницю

Родина Білоус Людмили Олександрівни – це перша прийомна сім’я на теренах Бериславщини.

У 2006 році Людмила Олександрівна зважилася на нелегкий  та відповідальний крок – взяла на виховання та спільне проживання трьох прийомних дітей Анастасію, Миколу та Олександра. Свої доньки, а їх у Людмили троє, вже виросли, і тиша у домі здалася нестерпною для енергійної та молодої жінки! Відтоді на подвір’ї Білоус завжди лунає дитячий щасливий сміх!

Згодом прийомна родина «розрослася та розквітла» і стала дитячим будинком сімейного типу, де 10 дітей, знайшли материнське тепло, любов та турботу.

Минули роки невтомної праці, і вже 27 липня 2021 року велика родина Білоус Людмили Олександрівни святкує свій 15-ти річний ювілей!

З нагоди річниці, від Бериславської громади родину привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна НИЩЕНКО та начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Бериславської міської ради Тетяна БОРИСЕНКО, які подякували матері-виховательці за благородну місію, за невтомну працю і за щиру материнську любов, з якою вона виховує дітей.

Шлях батьківства не буває простим та легким. Справжньою винагородою на цьому шляху будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні нам і Україні!

Бериславська міська влада завжди підтримуватиме прийомні родини та дитячі будинки сімейного типу, що функціонують на території громади, бо чужих дітей не буває.

Бериславська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН