Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для прийомних батьків та батьків-вихователів у Бериславі провели семінар

Бериславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) спільно з практичним психологом Бериславського опорного закладу повної середньої загальної освіти Ващенко Іриною та старшим інспектором з ювенальної превенції Бериславського ВП ГУНП в Херсонській області Олександром Теслею  25 лютого 2020 року на базі Бериславського опорного закладу повної середньої загальної освіти проведено семінар для прийомних батьків та батьків –вихователів на тему: “Як запобігти проявам суїцидальної поведінки серед прийомних дітей та дітей-вихованців”.

Розглядалися питання профілактики випадків суїциду серед дітей, які влаштовані в прийомні родини та дитячі будинки сімейного типу. Лейтенант поліції Олександр Тесля наголосив на необхідності співпраці між батьками та поліцією в разі виникнення загрозливих для дітей ситуацій. Психолог Ірина Ващенко. провела заняття з прийомними батьками та батьками – вихователями, в ході якого у них виникло багато цікавих запитань.

Учасники семінару в черговий раз мали змогу обговорити гострі та дуже актуальні питання, та знайти шляхи їх подолання, а Центром буде продовжено роботу по запобіганню неприємних ситуацій в прийомних родинах та дитячих будинках сімейного типу.

Бериславська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН