Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі зафіксували незаконний продаж м’яса та сала

10 жовтня спеціалісти Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з представниками поліції провели рейди по місцях несанкціонованої торгівлі у м.Берислав. Бериславським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області складено протокол про адміністративну відповідальність згідно зі статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення на громадянку, яка реалізовувала м’ясо та сало свиней без відповідних дозвільних документів.

Вкотре нагадуємо та застерігаємо споживачів від купівлі харчових продуктів у місцях стихійної торгівлі. Адже стихійна торгівля здійснюється фізичними особами у невстановлених місцях із землі без відповідного дозволу на розміщення об’єкта торгівлі, дозвільних документів про якість та безпеку товарів та проведення ветеринарно-санітарної експертизи.

Продукти мають продаватися тільки на спеціально обладнаних ринках, де встановлене холодильне обладнання і проводиться контроль якості продукції. Закон вимагає: сировина та харчові продукти тваринного походження підлягають обов`язковій ветеринарно-санітарній експертизі, яку проводять тільки в державних установах – лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи, що гарантує придбання якісної і безпечної продукції.

Держдпродспоживслужба у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН