Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Україна бере участь у міжнародних військово-морських навчаннях “Сі Бриз”

Про свій візит на есмінець, який бере участь у навчанні, розповів очільник “Укроборонпрому” Юрій Гусєв, – передає “Український Південь“.

Разом з Президентом України Володимиром Зеленським відвідав есмінець «Ross» ВМС США, який бере участь у міжнародних військово-морських навчаннях «Сі Бриз – 2021».

Цьогоріч вони є наймасштабнішими за всю історію існування. Крім України та США, в навчаннях беруть участь представники Великої Британії, Туреччини, Німеччини, Франції, Грузії, Румунії, Болгарії, Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Канади, Австралії, Ізраїлю, Італії, Данії, Швеції, ОАЕ, Японії та багатьох інших країн, у тому числі членів НАТО.

І це вкотре підкреслює, що Україна має численних партнерів. А український народ, який веде боротьбу за свою незалежність та свої кордони на сході, має підтримку світових лідерів.

Мав можливість привітати американських партнерів з Днем незалежності США, який відзначається сьогодні. Побажав успіхів та поглиблення двосторонього військово-технічного співробітництва між нашими країнами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН