Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З робочим візитом Херсонщину відвідає Президент України

На Херсонщині з візитом перебуватиме Президент України, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Офіс Президента.

Нині він знаходиться в Харкові, де проходить  Конгрес місцевих та регіональних влад. В цьому засіданні беруть участь і голова Херсонської облдержадміністрації Геннадій Лагута, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, міський голова Херсона Ігор Колихаєв. На Конгресі місцевих та регіональних влад представлено стратегічний розвиток країни на 2022 рік, в тому числі і щодо оборони держави.

Це важливий захід для Харківщини, адже сьогодні йде мобілізація сил для супротиву російським військам.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний на Конгресі представив систему управління територіальною обороною України.

У Харкові також відбудеться і виїзне засідання РНБО щодо заходів національної безпеки і оборони.

Херсонщина знаходиться поряд з окупованим Кримом, тож Президент України у ці важливі дні для країни перебуватиме і на півдні України – Херсонській області.

В рамках візиту він перегляне, як діятимуть підрозділи Міністерства внутрішніх справ України в різних умовах та водночас відбудеться їх  відпрацювання щодо звільнення адміністративних будівель. Адже в умовах російської агресії можливі і провокації. Нагадаємо, що з 9 по 12 лютого у  Скадовському та Генічеському районах проходять  тактико-спеціальні навчання підрозділів Міністерства внутрішніх справ України.

Херсонщина готується відстоювати свою територіальну незалежність, тож вся країна єднається в умовах наступу військ РФ до кордонів України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН