Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Президент України на брифінгу в Херсонській області закликав громадян не панікувати

Навколо нападу Російської Федерації на Україну поширюється безліч фейкової інформації, тож українцям важливо вміти критично мислити та аналізувати все почуте, – зазначив Президент України Володимир Зеленський на брифінгу в Каланчаку під час робочої поїздки на Херсонщину.

«Наша держава повинна розраховувати на себе. Я вважаю, що на сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо глибокої повномасштабної війни з боку Російської Федерації. Вже навіть кажуть відповідні дані. Ми розуміємо, що ризики є. Я погоджуюся з інформації з боку Сполучених Штатів Америки та з інформацією інших партнерів. Ми беремо до уваги всю цю інформацію, ми вдячні за це. Однак ми повинні чітко аналізувати все почуте. У нас також є розвідники. Я не вважаю, що розвідка України працює гірше, ніж розвідка інших держав», – прокоментував Володимир Зеленський.

Також він переглянув масштабні тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС за участі Національної поліції України, Національної гвардії України, ДСНС України, Державної прикордонної служби України та центрального апарату МВС України, які продемонстрували свої дії в разі нападу окупанта.

Фото з сайту Херсонської обласної державної адміністрації

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН