Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

55-річчя із дня заснування відзначає цьогоріч Генічеський фаховий коледж

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на ректора ХДУ Олександра Співаковського:

– Родина Херсонського державного університету дуже велика й потужна. Сьогодні проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов та проректорка з міжнародної, інноваційної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталія Кушнір від колективу Херсонського державного університету вітали Генічеський фаховий коледж, його колектив на чолі із Галиною Толубець з 55-річчям із дня заснування, а цьогорічних випускників коледжу – з отриманням дипломів.

Зі святом, шановні випускники, викладачі, батьки! Дякую нашому проректорові, якого дуже часто ми називаємо відповідальним за Щастя в ХДУ, за вокальний подарунок учасникам урочистостей!

Мені переказали, що студенти коледжу теж радували присутніх своїми талантами, а випускники подарували закладу дерева. Нехай це стане доброю традицією!

Окремо декілька слів адресую колективу коледжу, який має гарну історію, традиції, і з яким ми вже три роки крокуємо разом.
Шановні колеги, щиро зичу вам наснаги, невпинного розвитку та успіху нашому коледжу! Ви даєте гарну освіту, випускники мають попит на ринку праці, а це і є кращим результатом вашої роботи! Сподіваємося, що з більшістю цьогорічних випускників ми зустрінемося у Херсонському державному університеті й вони продовжать освіту у кращому навчальному закладі Херсонщини!

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН