Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському фаховому коледжі ХДУ відзначили 55-річчя

24 червня у кінотеатрі «Україна» відбувся святковий захід, який організатори назвали урочистою імпрезою, присвячений 55-річчю Генічеського фахового коледжу Херсонського державного університету – колишнього Генічеського медичного училища.

Відкриваючи захід, ведуча Ольга Осташевська продемонструвала емблему коледжу, розміщену на сцені, і запросила студентів виконати його гімн. Після того на сцену вийшла директорка закладу Галина Толубець, яка подякувала за вітання, які надходили до коледжу як з України, так і з-за кордону.

Потім ведуча запропонувала директорці написати головну компетенцію, яка, на її думку, має обов’язково бути у випускників закладу. По слову у цей день писали всі (викладачі коледжу, представники влади і керівництва ХДУ, благодійники), потім папірці з компетенціями складали до скрині.

Абітурієнти, студенти і навіть випускники коледжу дарували присутнім музичні номери. Запальними танцями піднімав настрій танцювальний колектив «Тандем» ЦКД Геніческої міської ради.

Гості вручали кращим працівникам і працівницям закладу почесні грамоти. Останні були від голови ХОДА, ректора ХДУ, голів районної ради і РДА тощо.

Грамоти від голови Генічеської міської ради вручав перший заступник Андрій Євстратов, який також є випускником закладу, тому назвав його своєрідною альма-матер.

Честь написати останню компетенцію випала в. о. директора Центра ПМСД Дмитру Максименку. Маленька помічниця ведучої Настя подала йому папірець – і лікар написав «Людяність».

Закінчилась святкова імпреза винесенням на сцену короваю і спільним виконанням пісні «Ми бажаєм щастя вам».

Генічеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН