Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Бердянському районі капітально відремонтують дорогу

Служба автомобільних доріг в Запорізькій області оголосила тендер на проведення капітального ремонту ділянки дороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ в межах Бердянського району вартістю в 343 мільйони гривень. Відповідне оголошення з’явилося в реєстрі державних закупівель «Prozorro».

Протяжність ділянки становить 5, 647 км. Сюди входить міст, кільцева розв’язка і інженерні комунікації.

Від підрядника потрібно зняти старе дорожнє покриття, облаштувати підставу органо-мінеральною сумішшю, виготовленої методом холодного ресайклінгу, а також основу з щебенево-піщаної суміші з стабілізації грунтової основи земляного полотна геотекстильними матеріалами. Пристрій нижнього шару покриття — 56 727,51 м2 і верхнього шару покриття — 56 160,31 м2. Також підряднику знадобитися виконати влаштування монолітної залізобетонної частини прогонових будов штучної споруди на площі 192,6 м3, а також встановити дорожні знаки і дорожню розмітку з високою світловідбиваючої здатністю.

Серед основних кваліфікаційних критеріїв — наявність необхідної дорожньої спецтехніки та обладнання (бульдозер, дорожня фреза, екскаватор, самоскиди та багато іншого), співробітники необхідної кваліфікації (головний інженер, начальник ділянки, геодезист, майстри, оператори машин, дорожні робітники), матеріально-технічна база і досвід виконання аналогічних видів робіт.

rezonans.zp.ua

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН