Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області дороги до курортів ремонтують з випередженням графіка

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух разом із заступником Міністра розвитку громад та територій України Іваном Лукерею і представниками Європейського інвестиційного банку ознайомилися з поточним станом реконструкції автомобільних доріг, в напрямку курортів Азовського моря.

 

Першою зупинкою стала автодорога місцевого значення Василівка-Дніпрорудне. Тривалий час стан цієї траси викликав безліч нарікань автовласників та перевізників. Минулого року оновили 13 км автошляху, а цьогоріч залишилося завершити лише 7 км, пише Районка.

Добігають кінця роботи по основному проїзду на ділянці автодороги міжнародного значення М-18 Харків — Сімферополь — Алушта — Ялта поблизу міста Мелітополь.

 

Ремонт на ділянці, що пролягає за Новобогданівським залізничним переїздом до межі з містом, розпочали наприкінці квітня, а вже сьогодні залишилося облаштувати з’їзди та узбіччя, встановити дорожні знаки та бар’єрні огорожі, нанести дорожню розмітку.

 

Також активно ведуться роботи з оновлення автошляху до одного із курортів Запорізького регіону – смт. Кирилівки. Роботи по ремонту територіальної дороги Т-08-20 Якимівка — Кирилівка стартували лише на початку цього місяця.

 

Дорожники виконали роботи з фрезерування старого покриття на відстані 21,1 км дороги та на шляху до Кирилівки уже вкрили вирівнюючим шаром понад 17 км.

Загалом оновити мають 41,6 км траси. Щоб встигнути до початку курортного сезону, роботи на дорозі ведуться і вдень і вночі. На об’єкті задіяно 80 одиниць техніки та 160 робітників.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН