Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, у скільки обійдуться відпочиваючим номери в курортному Бердянську

У курортному Бердянську з 1 червня стартував оздоровчий сезон. Місцева влада розповіли, в яку суму цього літа обійдеться українцям відпочинок на популярному курорті Азовського моря, передає «Укрінформ».

Відзначається, що в Бердянську в період літнього сезону 2021 відпочиваючих планують приймати 6 санаторіїв і понад 70 офіційних баз відпочинку. Ціни залишаться майже на рівні минулого року з незначним підвищенням. У приватному секторі ціна від 150 грн., На базах відпочинку – від 300-400 грн. на людину в добу і більше.

У червні на базах відпочинку з номерами класу люкс ціни досягнуть 1300-1800 гривень на добу (двомісний номер на березі Азова).

Головна проблема курорту, з якою зіткнуться відпочиваючі – це комарі. Незважаючи на те, що міська влада постійно виділяє кошти на боротьбу з комахами, вони все одно «атакують» відпочиваючих.

В ході підготовки самого міста до курортного сезону був зроблений акцент на озелененні та благоустрої в центральній частині – ремонт лав і пам’ятників.

Зараз міська влада Бердянська не дає прогнози за кількістю туристів, які в цьому році приїдуть до них на відпочинок. Кажуть, що в умовах пандемії важко щось планувати. Однак, власники багатьох баз відпочинку відзначають, що зараз активно триває бронювання номерів на літо, є заклади, в яких повністю розкуплені номера на весь оздоровчий період.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН