Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До кінця липня мають завершити дорогу на Кирилівку

Керівник Служби автодоріг перевірив хід ремонту автомобільної дороги курортного напрямку

В.о. начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олег Галич разом з головою Мелітопольської районної державної адміністрації Ігорем Судаковим побував на територіальній автомобільній дорозі державного значення Т-08-20 Якимівка — Кирилівка.

На початку травня на автодорозі розпочались роботи з поточного середнього ремонту. Підрядна організація ТОВ “Автомагістраль-Південь” виконує ремонтні роботи у дві зміни. Зупиняються лише у другій половині дня по п’ятницям та неділям (щоб не перешкоджати руху масового напливу туристів) та під час дощів, яких останнім часом забагато.Проте, значний об’єм робіт вже виконано. Станом на 7 липня виконано: фрезерування старого покриття — 41,6 км; влаштовано вирівнюючий шар — 36,9 км; верхній шар — 20 км.Коли дозволяє погода підрядники продовжують роботи з влаштування шарів дорожнього покриття, а також виконують додаткові роботи, необхідність яких виникла під час ремонту, а саме — локальна заміна основи дорожнього покриття.

Через несприятливу погоду графіки виконання робіт та закінчення ремонту дещо змінились. Керівник Служби автодоріг області назвав орієнтовні терміни завершення ремонту — по основному проїзду завершити роботи планують до 25 липня. А до Дня Незалежності повністю здати об’єкт в експлуатацію, з дорожньою розміткою, знаками та бар’єрною огорожею.

Резонанс

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН