Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рятувальники Херсонщини отримали три нових пожежних автоцистерни (відео)

17 лютого у м. Херсон відбулася церемонія передачі пожежно-рятувальної техніки, спорядження та обладнання до Головного управління ДСНС України у Херсонській області. У заході взяли участь виконуючий обов’язки головиХерсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, начальник Головного управління ДСНС України у Херсонській області Андрій Павленко.

Так, для своєчасного та належного здійснення заходів, пов’язаних із гасінням пожеж та рятуванням людей від ДСНС України до Головного управління передані три пожежні автоцистерни на базі шасі МАЗ, що мають здатність вивозити до місця призначення по 8 тонн води. Сертифікати та ключі від нових сучасних автомобілів отримали начальники Каховської, Олешківської та Голопристанської районних служб ДСНС.

Також під час заходу відбулося нагородження особового складу підпорядкованих підрозділів Головного управління за особисту мужність, сміливі і самовіддані дії, виявлені при ліквідації масштабної лісової пожежі, що виникла у Голопристанському районі у вересні минулого року. П’ятнадцять рятувальників отримали заохочення правами Міністра внутрішніх справ України, а саме нагрудні знаки «За відзнаку в службі», грамоти та подяки.

ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН