Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Судитимуть жителя Голої Пристані за продаж фальсифікованих цигарок

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 46-річного мешканця м. Гола Пристань за фактом незаконного зберігання з метою збуту, а також збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, підозрюваний впродовж 2020 року з метою отримання надприбутку, за відсутності будь-яких дозвільних документів та ліцензії організував у м. Гола Пристань реалізацію населенню цигарок невідомого походження. Фальсифікат зловмисник збував оптом та через мережі роздрібної торгівлі.

Під час досудового розслідування в його домоволодінні правоохоронці виявили та вилучили тютюнову продукцію на загальну суму понад півмільйона гривень. За клопотанням прокуратури на все вилучене майно  накладено арешт.

Обвинувальний акт щодо вказаної особи скеровано до Голопристанського районного суду області для розгляду по суті.

У разі доведення вини фігуранту загрожуватиме покарання у виді штрафу розміром від 85000 до 170000 гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН