Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканець Херсона отримав 4 роки позбавлення волі за крадіжки

Подія сталась навесні 2019 року у Херсоні. Зловмисник віджав вікно та проник в приміщення ортопедичного центру, що розташований на території Херсонської обласної клінічної лікарні. Він поцупив мобільний телефон, що належить центру. Але за хвилину злодій був затриманий працівниками поліції охорони, які одразу приїхали тільки-но на пульті спрацювала сигналізація. Згодом затриманого передали поліцейським міського відділу поліції. Слідчими було розпочате кримінальне провадження і нещодавно суд відправив зловмисника у місця позбавлення волі.

Під час досудового розслідування поліцейські також встановили, що вказаний громадянин вчинив не тільки вказану крадіжку. Як з’ясувалось, упродовж місяця він неодноразово навідувався на територію лікарні. Одного разу він викрав з палати у хворого мобільний телефон, а іншого разу з кабінету лікарів поцупив монітор. Також правоохоронці довели причетність зловмисника ще до декількох фактів крадіжок з приватних домоволодінь. Він проникав у середину приміщень і забирав все, що можна було швидко продати: електроінструменти, шини, електронну техніку. Викрадені речі злодій збував задешево на ринку. Під час санкціонованого обшуку за його місцем мешкання поліцейські знайшли частину краденого та повернули законним власникам.

Взагалі чоловік вже неодноразово був судимим за крадіжки. На цей раз суд також обрав зловмиснику покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, яке він буде відбувати у кримінально-виконавчій установі закритого типу.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН