Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв вивчав успішний досвід Львова

Херсон потребує змін вже сьогодні. Тому Ігор Колихаєв, не чекаючи другого туру, вже почав розбиратися з міськими проблемами.

Вчасний початок опалювального сезону, передача ТЕЦ у комунальну власність міста, питання розвитку Херсона. Все це на порядку денному у Ігоря Колихаєва.

Зробити Херсон одним з найкращих та найкомфортніших міст – завдання номер один. Саме тому Ігор Колихаєв разом з командою «НАМ ТУТ ЖИТИ!» переймає практику успішних українських міст.

Першим вони обрали Львів, місто, яке увійшло в трійку в рейтингу обласних центрів за сприятливістю бізнес-клімату і ефективністю економічного управління, йдеться на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у Фейсбуці.
https://www.facebook.com/kolykhaev.igor.official/posts/400662571318508

Влада Львова першою в Україні зіткнулись з коронавірусом. І хоч сьогодні вони в лідерах за кількістю захворювань, їх медична система успішно справляється з напливом хворих, міська адміністрація в повній кооперації з медичними закладами.

Крім якісної медицини ми повинні зробити Херсон чистим, комфортним з якісними дорогами. Досвід Львова у цих питаннях є безцінним.

Херсонська делегація ознайомилася з роботою підприємства «Львівавтодор», працівники якого за декілька років відремонтували сотні кілометрів доріг із попередньою заміною підземних комунікацій.

Також оглянули великий парк сучасної комунальної техніки, який постійно оновлюється і збільшується.

Тільки прибиральних машин налічується 135 одиниць. Для порівняння, в Херсоні власної техніки взагалі немає.

«Ми маємо вчитися, переймати весь успішний досвід міст України, щоб зробити Херсон найкращим містом, бо НАМ ТУТ ЖИТИ», – переконаний Ігор Колихаєв.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН