Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв надав допомогу жителям Великої Олександрівки

Час від часу трапляються надзвичайні події, які привертають увагу всього світу. Сотні тисяч людей починають збирати допомогу, держави відправляють гуманітарні вантажі та рятувальників. Але найчастіше, надзвичайні ситуації носять локальний характер і стосуються одного населеного пункту чи невеликого району. Чомусь в такому випадку люди залишаються сам на сам зі своїми проблемами. А так не повинно бути!

27 вересня на території смт. Велика Олександрівка Херсонської області пройшли ураганний вітер та зливовий дощ. Внаслідок стихії були зруйновані дахи близько 300 житлових будинків та господарських споруд, пошкоджені лінії електропередачі та газопостачання, в домівках відсутні світло та газ Серйозно постраждала місцева загальноосвітня школа, в якій навчається 353 учнів.

За попередніми підрахунками вартість ремонту школи перевищує 2 млн 32 тис. грн. Збитки для приватного сектору підраховуються. Зрозуміло, що місцева громада не в змозі самостійно надати соціальний захист постраждалим від негоди та відновити діяльність школи.

У таких випадках потрібно діяти негайно, не втрачаючи час на бюрократичні процедури. Люди потребують тепла, житла, допомоги.

Ігор Колихаєв не міг залишитись осторонь цього лиха та з власних коштів надав цільову фінансову допомогу сільраді та передав 1200 кв.м матеріалів для відновлення покрівель.

Держава також повинна включитися до ліквідації наслідків стихії. Тому Ігор Колихаєв звернувся до Прем’єр-Міністра України з проханням сприяти наданню невідкладної допомоги постраждалим.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН