Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв та команда «НАМ ТУТ ЖИТИ!» переймали успішний досвід Вінниці

Аби запозичити успішний досвід українських міст Ігор Колихаєв та команда «НАМ ТУТ ЖИТИ!» завітали до Вінниці, йдеться на на офіційній сторінці Ігоря Колихаєва у Фейсбуці.
https://www.facebook.com/kolykhaev.igor.official/posts/402410224477076

Це місто сьогодні у всеукраїнському рейтингу посідає перше місце у списку за якістю медичних послуг.
І саме передовий досвід вінницьких лікарів сьогодні є безцінним для Херсона.

Наше місто хоч і знаходиться в «помаранчевій» карантинній зоні, темпи хворих збільшується, і нам потрібно бути готовими до більш жорсткого сценарію епідемії COVID-19, – переконаний Ігор Колихаєв.

Разом з херсонською делегацією вони поспілкувалися з адміністрацією комунальної лікарні Вінниці, яку на сьогоднішній день перепрофільовано на ковідну, ознайомилися з роботою медзакладу та технологіями, що використовуються у лікуванні хворих.

Ігор Колихав знає слабкі місця медицини міста: брак ліжок та засобів індивідуального захисту, застаріле обладнання. Тому вони вивчають практику успішних медицинських закладів України, аби підготувати херсонські лікарні до нової хвилі пандемії.

Відвідали у Вінниці Ігор Колихаєв та команда «НАМ ТУТ ЖИТИ!» й унікальний та єдиний в Україні тренінговий центр з акушерства та гінекології. Тут проходять навчання не тільки студенти медичного університету, а й досвідчені лікарі.

Для Ігоря Колихаєва є завдання аби херсонці у своєму місті отримували якісні медичні послуги, а медики працювали у лікарнях європейського рівня.

Вінницю вшосте поспіль визнали найкомфортнішим в Україні за задоволеністю якості сфер та послуг, Херсону до цього потрібно ще розвиватися.

Секретами успіху з Ігорем Колихаєвим поділився міський голова Вінниці Сергій Моргунов, йшлося про транспорт, адміністративні послуги, соціальне забезпечення та створення робочих міст.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН