Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв вимагає справедливого і неупередженого розподілу народних коштів субвенції

Як ви вважаєте, чи залежить кількість грошей, що виділяється державою для людей від того, чи люди поділяють провладну політику?! У демократичних країнах – ні! Але не в Україні.

У Херсонській області, до жителів нашого 184 округу (Бериславський, Великолепетиський, Великоолександрівський, Високопільський, Горностаївський, Нововоронцовський райони та м. Нова Каховка) застосовується відверта дискримінація.

Тільки у 2020 році наші громади недоотримали близько 6 мільйонів гривень на вирішення нагальних місцевих потреб. А все через те, що люди не піддалися на політичні маніпуляції та зробили свій вибір, зокрема, обрали депутатом не представника партії «Слуга народу».

В березні та квітні цього року Ігор Колихаєв в рамках своїх повноважень, як народний депутат звернувся до Херсонської обласної державної адміністрації із пропозиціями щодо фінансування низки важливих для округу проєктів. Коли розпочалася епідемія COVID-19, він звернувся до Херсонської ОДА щодо виділення коштів на придбання медичного обладнання для лікарень, зокрема апаратів штучної вентиляції легень. Всі ці заходи та закупівлі повинні були фінансуватися за рахунок субвенції з Державного бюджету.

Проте, у фінальному документі, який облдержадміністрація відправила до профільного міністерства, жодної пропозиції Ігоря Колихаєва не було внесено! Не було й інших пропозицій стосовно вирішення проблем людей на окрузі. Мабуть, принципи справедливості та неупередженості на Херсонщині працюють із винятками.

Декілька місяців Ігор Колихаєв з його командою провели у переписці та переговорах, намагаючись відновити справедливість та законність.

Ігор Колихаєв публічно звернувся до Херсонської обласної державної адміністрації та її голови Юрія Гусєва із вимогою невідкладно вжити заходів для поновлення прав людей та територіальних громад Бериславського, Великолепетиського, Великоолександрівського, Високопільського, Горностаївського, Нововоронцовського районів та міста Нова Каховка.

Ігор Колихаєв вимагає справедливого і неупередженого розподілу народних коштів субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, а також пояснень, якщо такі взагалі існують.

Бо занадто багато чиновників в нашій країні плутають власний гаманець із державним бюджетом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН