Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обрали переможця конкурсу “Міні Містер”

Переможцем став Артем Монастирський, який представлятиме область на Всеукраїнському конкурсі. Про успіхи свого учня розповів очільник комп’ютерної академії “ШАГ” Віталій Швець у Херсоні.

Коли наш студент, переможець конкурсу «Міні Міс та Міні Містер Херсон» на прохання ведучих розказати про себе, радісно вигукує: «Я навчаюсь в Академіï ШАГ!» – для мене це найголовніша винагорода!

Артем Манастирський, який навчається у Малій Комп’ютерній Академії Херсонської філії вже другий рік, став переможцем та почесним міні-містером Херсону, отримавши золоту корону, стрічку, диплом та сертифікат на подорож до ОАЕ! Цей хлопець кожного дня вражає нас кількістю своїх захоплень та талантів! Правду кажуть, що талановита людина талановита в усьому, і велика подяка за це батькам Артема, які завжди підтримують його та завжди тісно взаємодіють із його вчителями та наставниками, створюючи неймовірну атмосферу доброзичливості та відкритості.

Наразі Артема чекають у Києві, аби наш золотий хлопець представляв Херсон у Національному фестивалі «Міні Міс та Містер України». Ми бажаємо нашому красунчику та розумничку тільки перемог, а ще вірних друзів поряд, впевненості у своїх силах та усього самого найкращого!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН