Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти з інклюзією отримують ІТ освіту в Комп’ютерній Академії “Шаг” на Херсонщині (відео)

Філія цього найбільшого в Україні недержавного навчального закладу, який спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті, з’явилася в Херсоні у 2016 році. За цей час тут здобули комп’ютерну освіту багато талановитих людей. Поступово в академії розширюють можливості, долучаючи до навчання дітей з інклюзією. Олександр Майчук вже давно хоче пов’язати своє життя саме з програмуванням.

Зараз Саша навчається в 10 класі. В майбутньому бачить себе в ІТ сфері але для цього необхідні додаткові знання. Мати хлопчика бідкається, що було багато спроб відвідувати різноманітні гуртки, але всюди відмовляли через відсутність зору. А в Комп’ютерній Академії “Шаг” їм пішли назустріч. Заняття з Сашком проходять за індивідуальною програмою. Хлопець з радістю відвідує заняття, і зазначає, що мова програмування для нього легка.

Для викладачів такі заняття також приносять цінний досвід. У Сашка вже було 10 занять, на яких він продемонстрував, що не відстає від інших учнів комп’ютерної академії. Після закінчення навчання Сашко отримає сертифікат та планує надалі розвиватися та працювати в ІТ сфері.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН