Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники “Європейської Солідарності” подякували жителям Скадовська за підтримку

Зі зверненням виступив Василь Козак у соціальних мережах.

Шановні містяни та жителі сіл, які вже зовсім скоро об’днаються в єдину Скадовську громаду! Дорогі виборці!

Завершується виборчий процес 2020 року. Він був дуже нелегкий, адже проводився на новій територіальний основі, за новими правилами та ще й в умовах карантинних обмежень. Щиро дякую всім вам за те, що прийшли на виборчі дільниці і здійснили своє волевиявлення, тим самим засвідчивши свою небайдужість до майбутнього рідної громади. Дякую за терпіння та розуміння, яке ви проявили до всіх кандидатів на посаду міського голови та кандидатів в депутати міської ради.

Зазвичай дякують виборцям переможці, але не отримавши особисту перемогу, разом з кандидатами від нашої партії ми отримали перемогу командну.
Дякую тим 11 відсоткам виборців, які віддали свої голоси за нашу команду. Дякую особисто кожному кандидату від партії «Європейська Солидарність». Разом з вами ми працювали плідно та злагоджено, тож і отримали цю перемогу. 11 відсотків – це чотири депутата, які представлятимуть нашу партію в Скадовській міській раді. На минулих виборах їх було троє.

Підтримка кожного виборця є надзвичайно важливою, адже ви повірили в мене та нашу команду, наші сили, досвід і бажання працювати для людей. Наразі ми докладатимемо всіх зусиль, щоб не підвести жодного з вас. Розумію, що кожен голос, відданий за мене особисто та за кандидатів в депутати від «Європейської Солідарності», – це надія і довіра, які ми маємо виправдовувати в повсякденній роботі. А роботи попереду чимало.
З повагою ставлюся до вибору тих, хто віддав свої голоси іншим кандидатам. Пропоную всім об’єднати наші зусилля для реалізації спільних ідей та задумів, аби ми разом могли працювати для людей, втілювати кращі ідеї та прагнення.

Вдячний також членам виборчих комісій, спостерігачам, організаціям політичних партій та всім, хто забезпечував належне проведення виборчого процесу.

Разом із цим, закликаю всі політичні партії, які у виборчій компанії обіцяли покращувати життя наших людей, втілювати ці плани у життя. Зі своєї сторони робитиму все щоб цьому сприяти.

Усім депутатам об’єднаної громади бажаю плідної роботи і пам’ятати, що ми взяли на себе відповідальність за стан життя нашої громади та її жителів. Будемо разом робити Скадовськ та наші села кращими.

З повагою, Василь Козак та команда ЄС.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН