Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представник “Європейської Солідарності” у Херсоні звернувся до мешканців міста

На своїй сторінці у Фейсбуці звернення опублікував Ігор Осауленко.

Судячи з того, який піднявся галас на ФБ, рейтинг партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» дійсно непогано росте). А від себе просто скажу:

По-перше: будь ласка, не тегайте мене там, де пишете, що мене використовують, та т.і. Це – просто неможливо, хто мене знає, той зрозуміє. Я звик ПЕРЕМАГАТИ.

По-друге: я народився в окрузі, в якому балотуюся, і , повторюся, вся наша п’ятірка мешкає тут – частина Таврику і Північне селище. Лівих людей мені не нав’язували ( та це також неможливо). Наша команда – «бойовий колектив» однодумців-сусідів.

По-третє: ми нікому не дали, та ні у кого не взяли жодної копійчини. Тому ніяких корупційних обіцянок та зобов’язань НЕ МАЄМО. Головний обов’язок – лише перед нашими виборцями, людьми, які нам довірять, та проголосують.

І нарешті: шосте місце у партійному списку – це, звичайно, на жаль, не друге чи трете; щоб мати шанс бути в місцевій раді і представляти ваші інтереси, працювати потрібно добряче. Для того, щоб нам вдалося втілити задумки у життя, необхідно набрати «партійну квоту», це- приблизно 2000-2100 голосів. Тому просто прошу всіх ДОПОМОГТИ нам, мобілізуватися, та якомога більшою кількістю прийти на вибори. Всіх моїх друзів з інших районів міста прийти, проголосувати за «ЄС», та свого кандидата.

Не вішаємо носа, переступаємо через ворогів. Віримо в світле майбутнє нашого рідного ХЕРСОНА!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН