Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці зустріли Петра Порошенка в аеропорту “Жуляни”

Сьогодні в Україну повернувся Петро Порошенко. Зустрічали його в аеропорту “Жуляни” і херсонці. Допис опублікував депутат обласної ради Ігор Йосипенко:

Україна в 2013 році обрала європейський шлях розвитку, демократичні цінності, суспільство, в якому є головним – принцип верховентства права.

Тож будь-яке свавілля чи бажання когось звести рахунки не допустимі. Ми сформувались як українська нація, тож гідна зустріч п’ятого Президента України стане проявом нашої національної свідомості, випробуванням для влади та народу.

Ні – тоталітаризму, ні правовому свавіллю. Український народ не раз скидав кайдани, згадаймо наших славних гетьманів, які відстоювали інтереси народу та сміливо йшли назустріч ворогові.

Петро Порошенко- лідер української нації, п’ятий Президент України, який на міжнародному рівні гідно представляв інтереси нашого народу, тепер прийшов час підтримати його. Порох є, дамо вогню!

Історія – найкращий вчитель, але прикро буде, якщо ми будемо поганими учнями.

Після цього активісти відправились до Печерського суду:

Петро Порошенко приїхав до Печерського районного суду й анонсував об’єднання усіх демократичних сил.
Під будинком суду, у центрі Києві, зібралося багато однодумців прихильників Петра Олексійовича, щоб підтримати п’ятого президента.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН