Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Людям, які постраждали від буревію у Великій Олександрівці, додатково виділять 2 млн гривень

Про те, що з обласного бюджету планують виділити додаткові гроші для людей, чиї домівки були пошкоджені під час негоди, повідомляє депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко:

– Шановні мешканці Великоолександрівського району!

Як діючий депутат обласної ради, звертаюся до Вас з такого приводу. Сьогодні чимало кандидатів в депутати та різні партії піаряться на Вашому горі, на горі людей, які постраждали від буревію, що стався 27 вересня у смт. Велика Олександрівка. Начебто саме вони доклали зусиль та знайшли кошти для перекриття дахів в районі.

Так, дійсно за кошти місцевих бюджетів та спонсорської допомоги відновлюються покрівлі будинків людей, які є малозабезпеченими або знаходяться зараз у важких життєвих обставинах.

Але ж всі основні роботи зроблені з резервного фонду обласного бюджету. З якого було виділено майже 2 млн грн на аварійно–відновлювальні роботи покрівель корпусів та теплотраси Великоолександрівської школи І–ІІІ ступенів № 1. (документ додається).

Також хочу зазначити, що бюджетна комісія та постійна комісія Обласної ради з питань соціального захисту зайнятості населення та охорони праці на засіданні розглянули питання щодо виділення ЩЕ 2 млн. грн. для допомоги саме ФІЗИЧНИМ особам Великої Олександрівки – простим людям.

Тому 16.10.20. на сесії обласної ради 7-го скликання буде проголосовано постанову «Про внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2020р.» та виділено МЕШКАНЦЯМ Великоолександрівського району ще 2 млн. грн.

Отже, шановні друзі, голосуйте за тих, хто дійсно переймається проблемами людей, допомагає постраждалим реальними діями, а не черговими обіцянками.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН