Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селі Велика Олександрівка на місці пустиря з’явився дитячий майданчик

Про це повідомляє Людмила Васильєва, яка пише на Фейсбук наступне:

 – На початку жовтня у Великій Олександрівці по вулиці Соборній з’явився черговий дитячий ігровий майданчик. Невеличкий пустир біля церкви сьогодні зовсім не впізнати. Гойдалки, гірки, яскрава пісочниця, – все для відпочинку як найменших так і старших дітей. Подбали і про безпеку, майданчик огороджено парканом, а ігрова поверхня вирівняна та засипана піском.

Подарував маленьким великоолександрівцям містечко для веселого та активного відпочинку Благодійний фонд за сприяння народного депутата України VIII скликання І.Ю.Вінника.

Хочеться сказати слова вдячності мешканцям мікрорайону які долучилися до облаштування Вячеславу Лещенко, Наталії Метелі , Сергію Величко, родинам Бєлко, Свердленко, Лупини, Боберець, Деркач, а також всім-всім небайдужим хто працював на благо дітей.

Особлива подяка за надану допомогу голові Великоолександрівської селищної ради Н.В. Корнієнко, керівнику місцевого підприємства «Комсервіс» І.В. Головко.

Майданчик для села – це не тільки радість для дітей, а й для батьків. Дитячий сміх тепер лунає тут до пізнього вечора. А дорослі мають можливість спостерігати за тим, як на свіжому повітрі бавляться та набираються сил їхні дітлахи.
Великоолександрівці дякують народному депутату України VIII скликання Ivan Vinnyk за небайдужість до їхніх проблем, бажають здоров’я та довгих років життя.
Рухаємося вперед!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН