Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учасники Таврійського Туристичного Конгресу відвідали Кам’янську Січі (фото)

Про це повідомляє Милівська сільська територіальна громада:

– 21 травня Кам’янська Січ зустрічала учасників Таврійського Туристичного Конгресу, представників туристичного бізнесу, управлінь і відділів туризму з різних областей, журналістів та блогерів.

Як і завжди, фахову екскурсію провів завідувач філії «Кам’янська Січ» Національного заповідника «Хортиця» Андрій Лопушинський, гарматними залпами туристів зустрічав легендарний славний козак дідо Леонід.

«Історичне місце – козацька січ на річці Кам’янка – рубіж, де проходили кордони Османської і Російської імперій. Деякі історичні факти, які зафіксовані на нашій землі, лише зараз починають відкриватися з історичних архівів, і хто знає, які ще неймовірні відомості чекають на нас!!», — розповідав гостям депутат Херсонської обласної ради, натхненник і меценат, ініціатор відродження історичної пам’ятки «Кам’янська Січ» Ігор Йосипенко.

Неймовірні краєвиди, козацький дух, атмосфера повернення у стародавні часи та народна автентична кухня 🥟🥛, дбайливо організована старостою села Каїри та Республіканець Олена Логвиненко, справили незабутні враження на туристів.
І це лише частина того, що може показати наша громада. Ми тільки починаємо відкривати для вас всі наші туристичні принади!!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН