Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міністр оборони України Олексій Резніков відвідав Херсонщину (фото)

Про це повідомляє народний депутат України від партії “Слуга народу” Павло Павліш:

Сьогодні, 13 листопада, із робочим візитом на Херсонщині перебуває Міністр оборони України Олексій Резніков. Разом із головою облдержадміністрації Геннадієм Лагутою вони відвідали військове містечко у м. Скадовськ

Міністр оборони України Олексій Резніков зазначив, на новій посаді почав фактичне очне знайомство із військовими частинами ЗСУ. Саме з такою метою він відвідав і Херсонщину.

Під час перебування у військовому містечку Міністр оборони обговорив із військовими проблемні питання. Окрім того, командуванням військовоії частини був представлений перспективний план розбудови містечка в три етапи за стандартами НАТО.

Як підкреслив голова Херсонської облдержадміністрації Геннадій Лагута, розбудова саме цієї території має важливе значення не лише для нашої області, а й всієї країни:

«Військова частина має вихід до берегової лінії, що має велике значення для оборони України. Тож наше завдання зробити все, аби військовослужбовці мали сучасні умови для несення служби і життя у містечку разом із своїми родинами. Обороноздатність України – першочергове завдання».

Міністр оборони України зазначив, військовому містечку у Скадовську – бути. Вже наступного року планується виділити біля 60 млн грн на його розбудову.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН