Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Буревій у Великоолександрівському районі завдав великих збитків (Фото)

Через буревій у Великоолександрівському районі пошкоджено дах у школі, розбиті вікна, двері та повалені дерева на корпуси місцевої школи.

Херсонська ОДА повідомляє про перебиті газові труби, розчищення вулиць від дерев. Відомо про 38 будинків, які зазнали пошкоджень.

Увечері 27 вересня було частково відновлено газо-  та енергопостачання. Відомо про 1 людину, яка постраждала від буревію.

Світлинами того, як виглядав руйнівний буревій поділилися Лідія Григор’єва у фейсбук групі “Новини півдня України”:

-ХЕРСОНЩИНА. Торнадо пронісся над Великоолександрівським районом. У селищі порвано інжеренерні мережі, дерева виривало з коренем, дахи в будинках на декількох вулицях знесено повністю, в тому числі і на соціальних об’єктах – школі. Руйнуюче торнадо ввірвалось в життя простих людей, шкода величезна.

У Інстаграмі користувачка lera_chehytska_offi виклала фото подвір’я своїх батьків, чий будинок сильно постраждав через негоду:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Сегодня днём в Великой Александровке прошёл ураган. Вот наглядный результат . К сожалению дом моих родителей пострадал кардинально. Как обещает власть пострадавшим помогут. Очень хочется верить в то что помощь будет заключаться не только в моральной и словесной поддержке, но и в оказании помощи на восстановление домов. Огромная просьба к @yuriyhusyev и районной администрации не спускать этот вопрос, а действительно помочь восстановить не только школу, но и все дома. @top_kherson @khersononline @informator_kherson @kherson_news @khersondaily @khersontsy.news

Публикация от VALERI (@lera_chehytska_offi)

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН