Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Батьки 191 дитини виступають проти закриття Велетенської школи

Про це у фейсбук групі “Новини півдня України” повідомляє Tatyana Saidvalieva:

– 8.06.2021. у Велетенській загальноосвітній школі (Білозерський р-н, Херсонської обл.) пройшли загальношкільні батьківські збори, з приводу закриття школи. Яка повністю відповідає навчальному процесу, школа двоповерхова, побудована 1993 році
( з актовою залою, двома спортзалами, тренажерною залою, спальнею для початкової школи, майстернею, бібліотекою, предметними кабінетами і т. д. )

Саме прикре, що звістку директору школи, як і всі наслідки по ліквідації передали в усній формі без жодного розпорядження та затвердженого плану по оптимізації освітньої мережі.

Із не офіційних джерел відомо, що рішення про закриття школи, прийняли депутати бюджетної комісії так як громаді котастрофічно не вистачає коштів на опалення та ремонт Велетенської школи. Тобто аналіз ефективності використання коштів, якості освітньої послуги нікому не потрібен, так просто шляхом виключення приймаються рішення в громаді. Як можна приймати такі рішення, що очікує дітей?

А очікує те, що сто дев’яносто одну дитину школи, збираються везти до школи іншого села на навчання у другу зміну, і навчатись у тисневі((😡

Діти закінчуть навчатись в гарних оснащених шкільних класах, а це і кабінет української мови та літератури, кабінет англійської мови, інформатики і т. д!!!
Наші дітлахи хочуть ходити у свою школу, у нашому селі!!!

Учнів 1-4 класів збираються відправити навчатись у Велетенський дит. садок, а це вже ну зовсім не подобство для діток садочку.

Шановний керівник та депутати громади!!! Ми, батьки, наполегливо просимо вас, переглянути ваше рішення!!!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН