Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині родина власними силами будує фонтан

Майже місяць, як таврійчани губляться в здогадках, що за будівництво затіяв Олег Чачарський, власник магазину «Щедрий кум».

Більшість сходились на думці, що тут буде вуличне кафе. Але справжній задум виявився набагато масштабнішим – родина Чачарських будує фонтан. За інформацією начальника відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Таврійського виконкому Олега Бабкова, будівництво погоджено з міськвиконкомом та має всі дозвільні документи.  

– Такого ви не побачите навіть у Херсоні, – розповідає Анатолій Семенович Чачарський, глава родини Чачарських. – Такі фонтани я бачив в Севастополі. Возив туди дітей, онуків, показував. Дуже подобалось. Зараз син вирішив збудувати щось подібне тут, в Таврійську.

Треба знати Анатолія Семеновича, який допомагає сину будувати. Він 35 років відпрацював на Північно-Кримському каналі. Вся красота на території УПКК та вздовж вул. Незалежності, яка стала візитівкою Таврійська, створена під його керівництвом.

Можна не сумніватися, що частина вул. Портової на перехресті з вул. Франко буде виглядати такою ж привабливою та елегантною.

І не стільки від архітектурного замислу, скільки від вкладеної праці та душі. Олег з батьком роблять все вручну, власними силами. Анатолій Семенович розказав, що навіть прийшлось придбати пристрій для різки мармурової плитки, якою оздоблюється чаша фонтану.

Олег Чачарський хоче, щоб фонтан став окрасою всього міста, і доступ до нього мали всі мешканці, так, як це є в усіх європейських країнах.

Без зайвих слів та скарг на життя родина Чачарських будує Європу у себе в місті, на підприємстві. Врешті, на власному подвір’ї, яке люб’язно показала дружина Анатолія Семеновича Лідія. «Все, що тут зроблено, – каже Анатолій Семенович, – це творчий задум дружини. Я лише виконував її забаганки». Вже на порозі їх оселі відчувається, наскільки його господарі люблять одне одного, життя, природу та свою землю.    

офіційний сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН