Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 40 тисяч адміністративних послуг отримали платники податків області

Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за січень-травень 2020 року надано 40,8 тис. адміністративних послуг. З них у Центрах обслуговування платників – 26,4 тисяч.

Зазначимо, що майже 64,9 % послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, за січень-травень 2020 року видано 11,4 тис. реєстраційних номерів.

Нагадуємо: користуйтеся електронними сервісами ДПС https://cabinet.tax.gov.ua.

Звертається з проханням замість паперових документів користуватись сервісом «Електронний кабінет», який цілодобово працює в режимі реального часу. Вхід до нього можна здійснити з будь-якого гаджету – з планшету, комп’ютеру або смартфону.

У такий спосіб ви не лише зменшите фінансові та часові витрати на листування, а й сприятимете поліпшенню екологічного стану України.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН