Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці отримали 31 тисячу адміністративних послуг

За січень-березень 2020 року територіальними органами Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області надано 31 тис. адміністративних послуг. З них у Центрах обслуговування платників – 21,1 тисяч.

Зазначимо, що майже 68,1 % послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, за січень-березень 2020 року видано 9,8 тис. реєстраційних номерів.

Однак, у зв’язку із запровадженням надзвичайної ситуації на всій території України внесено зміни у роботу Центрів обслуговування платників (ДПІ) Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Нагадуємо, що на період дії карантину адмінпослуги надаватимуться виключно в електронному режимі.

Прийом відвідувачів у ЦОП (ДПІ) відбуватиметься за попереднім записом (за телефонами https://kherson.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/413430.html) виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності, зокрема:

– видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;

– внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Також, зверніть увагу, що на цей час зупиняється перебіг строків звернень за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг. Після припинення карантину перебіг цих строків буде продовжено з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН