Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

120 тисяч адміністративних послуг надали мешканцям Херсонщини у податковій

Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за січень-грудень 2020 року надано 120,8 тис. адміністративних послуг. З них у Центрах обслуговування платників – 82 тисячі.

Зазначимо, що майже 67,9 % послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, за січень-грудень 2020 року видано 34,8 тис. реєстраційних номерів.

Додатково інформуємо, в умовах карантинних обмежень, про організацію роботи центрів обслуговування платників (державних податкових інспекцій) Херсонської області:

в центрах обслуговування платників надаються виключно адміністративні послуги за попереднім записом, з відповідним режимом роботи з понеділка по четвер – з 10.00 по 17.00, у п’ятницю з 10.00 по 15.45, з обідньою перервою з 12.00 по 12.45, та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрюванням кожні дві години на 10 – 15 хв.;

надаються адміністративні послуги виключно платникам податків, у яких наявні засоби особистого захисту від респіраторних захворювань (маска і рукавички).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН