Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центри обслуговування платників у Херсонській області надали 21 тисячу адміністративних послуг

За січень-лютий 2020 року територіальними органами Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області надано 21 тис. адміністративних послуг. З них у Центрах обслуговування платників – 14,5 тисяч.
Зазначимо, що майже 69 % послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, за січень-лютий 2020 року видано 7,6 тис. реєстраційних номерів.

Нагадаємо, що Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, яких налічується 9, надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники, у зручний для них час, мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а в ЦОП м. Херсона та м. Нова Каховка – отримати ключі електронного цифрового підпису.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН