Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині ЗНО пройде вчасно

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про це під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, участь у якій взяв голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

«Поки що немає підстав для перенесення ЗНО. Ми будемо додатково розглядати таку ймовірність у разі погіршення епідемічної ситуації», – наголосив Денис Шмигаль.

Зокрема, за словами заступника Міністра охорони здоров’я – Головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, наразі визначено два індикатори, зростання яких може призвести до відтермінування тестування. По-перше, якщо буде зафіксовано 60 активних хворих на 100 тисяч населення в середньому по Україні. По-друге, якщо у більш ніж половині областей будуть перевищення за трьома показниками: інцидентністю, завантаженістю лікарень та кількістю тестувань.

Варто зазначити, що основну сесію ЗНО попередньо планують провести з 25 червня по 17 липня. На Херсонщині тестування проходитиме у 9 округах, поділених на 44 пункти. Для участі у ньому зареєструвалось понад 10 тисяч випускників.

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН