Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільниця Миколаївської обласної ради звернулася до Міністра інфраструктури через зникле майно волонтерів

“ОБУРЕНА НИЗЬКИМ ВЧИНКОМ! ВЛАДИСЛАВ КРИКЛІЙ, ПРОШУ ВІДРЕАГУВАТИ!” , — Вікторія Москаленкоs ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО МІНІСТРА ІНФРАСТРУКТУРИ Владислав Криклій – Міністр інфраструктури України ТА ПРАВООХОРОНЦІВ Поліція Миколаївської області СТОСОВНО ЗНИКНЕННЯ МАЙНА ВОЛОНТЕРІВ НА ПОСТУ, РОЗТАШОВАНОМУ НА МИКОЛАЇВСЬКОМУ ЗАЛІЗНИЧНОМУ ВОКЗАЛІ. Про це пишуть у соцмережах.

Шановні друзі, сьогодні у всіх патріотів, волонтерів, небайдужих і свідомих громадян ранок почався з новини про вчинок, що вражає своєю зневагою до військовослужбовців та волонтерів – виявилось, що зникло майно волонтерського посту на другому поверсі Миколаївського залізничного вокзалу.

Волонтерський пост – знакове місце. Зникло не лише майно таке як посуд чи побутові прилади, а навіть прапори з підписами військових, які віддали своє життя за нас з Вами.

Невже сьогодні бізнес конкурує з патріотизмом, а заробіток з пам’яттю про Героїв?

Звертаюсь до Міністра інфраструктури Владислава Криклія, ГУНП в Миколаївській області сприяти якомога швидшому розслідуванню цього ганебного, зухвалого і цинічного випадку й встановити обставини та винних осіб у зникненні майна волонтерів!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН