Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олена Урсуленко підтримала херсонську лікарню

Усі ми  стали свідками як різні підприємства та установи, фонди, приватні підприємці  під час карантину вносять посильний вклад для  пом’якшення напруги, допомагають закупівлями медичних засобів та препаратів.  Серед благодійників є і приватні особи. Працівники лікарні Карабелеша щирі вдячні кожному з них і завжди розповідають як будуть використовуватися надані медичні засоби чи використані кошти.

Нещодавно надійшла адресна матеріальна допомога в сумі близько 60 тисяч гривень від  Урсуленко Олени Борисівни, Секретаря Херсонської міськради. За ці кошти були придбані захисні маски та тест-системи для визначення антитіл до коронавірусу.

Дирекція Херсонського обласного благодійного фонду сприяння розвитку медицини та охорони здоров’я «Медицина», а також адміністрація КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша» дякують Урсуленко Олені  Борисівні за небайдужість та особисту участь в забезпеченні лікувального процесу, особливо у період пандемії коронавірусної інфекції. Є сподівання, що її добрий, сердечний і благородний вчинок може стати прикладом для інших людей. Дякуємо і будьте здорові!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН