Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для дітей Будинку сімейного типу влаштували екскурсію до стоматолога (Відео)

У День захисту дітей спілка жінок Херсонщини організувала для дітей Будинку сімейного типу екскурсію до Центру професійної стоматології “Естет”. Чому саме до цього медичного закладу? Бо декілька дітей з родини мріють стати стоматолагами.

Як відбувався візит, повідомляєтсья на фейсбук сторінці Спілки жінок Херсонщини:

– Ви боїтеся стоматологічних кабінетів? 🙃 А коли доводиться лікувати зуби, що вам спадає першим на думку? Так от, семирічний Сергійко, який вже встиг натерпітися зубного болю, вирішив стати стоматологом!💪

І саме сьогодні завдяки співпраці Спілки жінок Херсонщини та Центр профессиональной стоматологии-Эстет уся багатодітна прийомна родина @Vita Gorbenko, з майбутнім стоматологом Сергійком на чолі, подивилися на роботу стоматологічних кабінетів з середини.

Як зберегти зуби здоровими, доглядати за ротовою порожниною, в чому секрет отих всіх «дзижучих» інструментів та обладнання стоматологічного крісла відтепер знають усі 8 маленьких гостей клініки.

А ще, діти залюбки пройшли стоматологічне обстеження, бо ж їхній братик Сергій підтримував кожного як справжній досвідчений лікар. 👏

Голова Спілки жінок Херсонщини Ирина Николаева запевняє, що завдяки підтримці партнерів та друзів СЖХ вдасться провести лікування зубів кожному з цих маленьких пацієнтів.

Як це було захоплююче і цікаво, яким було спілкування дітей з лікарями клініки дивіться у відео телестудії “Українського півдня“:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН