Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські пасічники безкоштовно доставляють мед пенсіонерам

У квітні 2020 р. херсонські пасічники започаткували акцію безкоштовної доставки меду пенсіонерам. Повідомляється на сторінці Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.

Зазначається, що група бджолярів Херсонської області сумісно з громадською організацією «Земля Таврії» провели дослідження та виявили, що їх мед найчастіше купують саме пенсіонери. А у карантин, коли є обмеження на пересування, людей на медовому ярмарку не чекай, тим більше літніх.

Ось бджолярі й не стали чекати, а оголосили акцію — мед з доставкою до порогу від 3 літрів.

«Мед можна було замовити за телефоном, що був вказаний у газетній статті. Херсонців цікавив асортимент, вони просили поради щодо вибору меду. Дехто несміливо питав, чи можна замовити не 3 л меду, а лише один. Бджолярі прийняли рішення обов’язково задовільнити кожне замовлення літніх людей», — розповіла спеціалістка «Земля Таврії» Катерина Фоміна.

Так, за перший тиждень квітня пасічники продали 120 л меду, з них 50 л — 34 пенсіонерам.

«Ми радіємо, що завдяки такій акції бджолярі отримали новий канал збуту, а пенсіонери — турботу та мед», — зазначила міжпроектна менеджерка Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP Олександра Гармаш.

Кurkul

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН