Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Засідання комітету жінок-підприємиць відбулося у Херсоні (Відео)

Сьогодні, 18 лютого,  у Херсонському художньому музеї ім. Шовкуненка відбулось друге засідання комітету жінок-підприємиць. У січні був створений клуб бізнес-леді для підтримки їхньої ініціативи і розробки конкретних рекомендацій для вирішення проблемних ситуацій при веденні власної справи.

Ініціаторкою створення комітету стала керівниця потужного підприємства та голова громадської організації Вікторія Гавренкова.

«Свою торгову марку я заснувала двадцять років тому, і я пам’ятаю, як мені не вистачало тоді комунікації з жінками-колегами. Тому ми й створили Комітет жінок-підприємиць при Торгово-промисловій палаті, аби жінки могли спілкуватись, ділитись досвідом, можливо, ставати менторами для тих, хто тільки-но починає бізнес або ж ще перебуває на якомусь етапі», – сказала Вікторія Гавренкова.

«Сьогодні ми познайомимо всіх учасниць клубу з проєктами, над якими працює наша палата. Рада бачити нових учасниць і вдячна за ініціативу і можливість зустрічатись і спілкуватись», – підкреслила президентка Торгово-промислової палати Херсонської області Вікторія Остроумова.

Одна з цілей діяльності Комітету – надання методичної та практичної допомоги жінкам, які починають організацію власної справи. Серед експертів – успішні керівники банківських установ та політики.

«Я сама пройшла шлях організації бізнесу. І хочу сказати, що ви – щасливі люди, бо займаєтесь власною справою і робите щасливими оточуючих. З грудня 2015 року мені не вдавалось прожити жодного дня, щоб не займатись політикою. І на наших засіданнях пропоную знайомити вас з політичними рішеннями депутатського корпусу міської ради, аби ми разом зробили Херсон квітучим містом», – сказала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Засідання Комітету жінок-підприємиць планують проводити раз на місяць.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

4 коментарі

  1. Thanks for finally writing about > Засідання комітету жінок-підприємиць відбулося у Херсоні (Відео)
    – УКРАЇНСЬКИЙ ПІВДЕНЬ – Головні новини півдня України < Loved it!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН